Nu när våren har kommit är det hög tid att ge din bil ett nytt utseende som sticker ut från mängden. Istället för att köpa en ny bil eller måla om den i en annan färg, kan du överväga att wrapa bilen med en högkvalitativ vinylfilm.

Att foliera bilen innebär att man applicerar en vinylfilm på bilens kaross, vilket ger den ett nytt utseende och skyddar bilen från skador.

Det kan vara en bra idé att göra chrome delete samtidigt som man wrappar sin bil. Chrome delete innebär att man täcker över eller tar bort kromdetaljer på bilen, som exempelvis grillen, lister och emblem. Detta kan göra att bilen får en mer enhetlig och modern look som matchar den nya färgen på bilen efter wrappen.

Att göra chrome delete samtidigt som man wrappar bilen kan också vara praktiskt eftersom det kan vara svårt att applicera folie runt kromdetaljer, vilket kan leda till att folien inte sitter riktigt bra. Genom att ta bort kromdetaljerna eller täcka över dem med folie får man en jämn och snygg yta som håller längre och ser bättre ut.

Det är vanligt att göra chrome delete på kromdetaljer som grillen, lister runt fönstren, emblemen, backspeglarna, dörrhandtagen och stötfångarna. Dessa kromdetaljer kan vara utmanande att wrapa och kan ibland leda till att folien inte sitter ordentligt eller skadas. Genom att ta bort eller täcka över dessa kromdetaljer med vinylfilm, kan man få en enhetlig och snygg yta som matchar bilens nya look efter en wrap.

Det är dock viktigt att påpeka att chrome delete inte passar alla bilar och stilar. Vissa bilar kan behöva behålla vissa kromdetaljer för att bibehålla sin autentiska eller klassiska look. Det är därför alltid en bra idé att rådfråga en professionell wrap-installatör för att se om chrome delete är rätt val för din bil.

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *